Fjernsyn

Ørjasæter har i en årrekke deltatt hyppig i debatter og talkshow, som Underholdningsavdelingen, Tørnquvist show, Skavlan, Nytt på Nytt, Dagsnytt atten og Debatten på NRK, Tabloid og Nyhetskanalen på TV2, samt i programmer som Luksusfellen og Harde fakta. Her er hun i Else Kåss Furusteths program Det er lov å være blid:

Ørjasæter er et trygt valg dersom du vil ha liv og fart i panelet, f.eks ved avslutning av konferanser der spesifikke bransjer eller politiske emner skal oppsummeres etter en lang dag. Paneldeltakelse kan også kombineres med foredrag.

Ørjasæter er fast spaltist i Aftenposten og blogger i Nettavisen, alle innlegg publiseres også på hennes egen blogg her.

Nedenfor oppsummerer hun nyhetsuka 1.11.2014 med Helge Lurås , leder for senter for internasjonal og strategisk analyse:

Fra NRK Underholdningsavdelingen:

Her er hun i likestillingsdebatt med Anna Anka på Skavlan, i et klipp fra 2009:

Ørjasæter har også vært programleder/økonom i Luksusfellen gjennom 12 episoder og fast kommentator på TV2s Harde fakta. Det siste ble festlig parodiert i humorprogrammet Torsdag kveld fra Nydalen på TV2 i 2012:

Ørjasæter har i en rekke sammenhenger inntatt kontroversielle standpunkter, som her i en debatt om innvandring med LOs nestleder Trine Lise Sundnes i TV2 Nyhetskanalen 1.11.2014: