Foredrag om ledelse, arbeidsliv og likestilling

TwitterElin_1

Elin holder foredrag om ledelse og kommunikasjon, politikk, arbeidsliv og likestilling. Hun deltar også som debattant på konferanser og kan lede debatter, da særlig innenfor arbeidslivsfeltet.  Hun er hyppig gjest i NRK og TV2, klikk her for nærmere presentasjon.

Se foredragsoversikt fra og med 2009

Elin bruker overraskende og treffende bilder og verktøy, som i den lille filmen under:

Som utdannet samfunnsgeograf snakker hun gjerne om regional utvikling og næringspolitikk. Som tidligere twitterdronning deler hun raust sine største tabber, eller snakker om ytringsfrihet på jobben i en digital tidsalder.

«Ørjasæter tydeliggjør poengene sine i bilder. Blandingen av ramme alvor og vittigheter skaper  kontekster som går rett hjem!» Arve-Martin Husevåg, HMS-koordinator i Marine Harvest etter et foredrag om psykososialt arbeidsmiljø

Og her er NHO-sjefens spontane utbrudd på Twitter:

Skjermbilde 2014-10-10 kl. 20.55.10

 

Med 20-30 foredrag i året er Elin et trygt valg som foredragsholder, enten publikum er en idrettshall full av folk i alle aldre, et større kundearrangement eller en mindre ledergruppe.

Den intellektuelle tusenkunstneren Eirik Newth på Twitter:

Skjermbilde 2014-10-09 kl. 23.06.12

 

Kontakt Elin på telefon 924 24 084 eller på e-post til elin@orjas.no. Prising og endelig avtale skjer gjennom Knut Müller-Nilssen i Seminarpartner. Knuts telefon er 908 71 305 og han treffes på mailen post@seminarpartner.no.

«Flere nye perspektiver på rekruttering og svært gjennomførbare tips!»
Deltakere på Rørosregionen Næringshage kompetanseforum 2014

Ørjasæter leverer undervisningsforedrag innen en rekke emner, som lederkommunkasjon, personlighet og ledelse, nedbemanning, sykefravær og rekruttering. Til daglig underviser Ørjasæter på Høyskolen Kristiania, på Norges eneste bachelor-løp i HR. Her har hun ansvar for faget Personalledelse, og har også undervist i Leder- og talentutvikling og Arbeids- og organisasjonspsykologi.

Ønsker din bedrift eller næringsforening opplæring i spesifikke HR-emner? Ørjasæter er et trygt valg. Av de spurte i salen fra Rørosregionen næringshage var 80 prosent «svært fornøyd», 20 prosent «fornøyd» og ingen oppgav svaralternativene verken/eller, mindre fornøyd eller misfornøyd.

Ørjasæter har også utarbeidet emnet Personalledelse for NKS, som gir 7,5 vekttall for fjernstudenter. Hun utarbeider gjerne opplegg i gitte emner innen personalledelse.

Kontakt Elin på telefon 924 24 084 eller på e-post til elin@orjas.no. Prising og endelig avtale skjer gjennom Knut Müller-Nilssen i Seminarpartner. Knuts telefon er 908 71 305 og han treffes på mailen post@seminarpartner.no.