Bøker

Arbeidsrett for ledere

Omslag
Bestill bok

«Arbeidsrett for ledere» er en total gjennomgang av personalansvaret, forklart gjennom virkelige historier fra norsk arbeidliv.

Boken tar for seg de praktiske, sosiale, psykologiske og juridiske aspekter ved det å drive med ledelse, som arbeidsmiljø, kommunikasjon, jobbintervjuer, ferieavvikling, sykemeldinger, omorganisering og oppsigelser.

Her er også nytt stoff om bemanningsselskaper, nye former for overvåking og utfordringer privatliv/jobb gjennom sosiale medier.

Boka henvender seg til studenter og alle med personalansvar. Den er pensum på HR-linjen på Markedshøyskolen. Elin holder hyppig foredrag om ledelse basert på temaer i boka.

Er du en god sjef?

ScreenCover
Bestill bok

«Er du en god sjef» handler om personlighet og ledelse. Her blir du kjent med din egen lederstil. Psykologisk forskning presenteres lettlest og morsomt med mange eksempler og historier fra fra norsk lederhverdag.

Elin har drevet rekruttering basert på testing i mange år. I denne boka forklarer hun hvordan hodejegerne tenker og hva slags teori personlighetstestene bygger på.

Boka kan kjøpes på bokhandelen Trolltekst. Elins holder også hyppig foredrag om ledelse, basert på temaer i boka.