Nyhetsbrev med gratis ebok

Abonnerer du på mitt nyhetsbrev får du en ebok, helt gratis!

Er rødvin blitt den nye kaffen?  Hvorfor er det best å ta kosmetiske operasjoner i juni? Og hvordan føles det å bli kastet ut av foreldremøtet? Det kan du lese om i Det glade vanvidd som kom ut på Aschehoug i 2011. Alle som abonnerer på nyhetsbrevet mitt får eboka tilsendt automatisk i en velkomstmail.DetGlVanvCover

Nyhetsbrevene kommer maks en gang i uka, og er bloggposter jeg skriver fra politikk og arbeidsliv, også de som står i Aftenposten.

Og eboka du får på kjøpet? Den er min uhøytidelige selvbiografi og handler om venninneterror og sta ektemann, viltre tenåringsbarn, kropp og utseende og sosiale medier.

Klikk her for å abonnere på mitt nyhetsbrev og få boka

Kanskje har du hørt historiene før, i foredraget Er det lurt å være kvinne med killerinstinkt? Det handler om livet som karrierekvinne, med knall og fall men mye moro underveis!

Boken er full av skarpe, selvstendige analyser, skrev Knut Olav Åmås på twitter da den kom, din store styrke som kommentator og skribent er at du fortsetter der andre stopper – tenker ut tankene mange andre vegrer seg for. 

Signer på nyhetsbrevet og få boka samtidig! Her er lenken for nyhetsbrevet.

Boka Det glade vanvidd ble innkjøpt i sakprosa-ordningen til Norsk Kulturråd og fikk bred omtale i TV2, Morgenbladet og Norges største litterære tidsskrift Prosa. Jeg lover at du kommer til å le av fortellingen om kaos-livet mitt!